Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2019 Toyota Prius 1,8 VVT-i Hybrid AWD-i Executive Kombikupé Bensin/Batteri

Score 9.8/10

Som dere sikkert har forstått er jeg svært begeistret for bilen min. Jeg føler meg trygg når jeg kjører og det er viktig for å kunne være en god sjåfør. Jeg har service hos Toyota Hønefoss og er meget fornøyd. Der føler jeg at jeg blir tatt vare på og de er hyggelige å blide.
Jeg kan på det varmeste anbefale Toyota Prius. (Kanskje jeg prøver meg på Toyota Rav neste år).

Kjøreglede

10 / 10
Meget gode kjøreegenskaper. Ligger godt i svingene. Gode seter. Raskt opp i fart. Kjører mye på strøm. Hver gang jeg kjører inni en tunnel går bilen av seg selv over på strøm. Nedoverbakke, liten eller stor, lader bilen seg selv. Bremser jeg, lader bilen seg. Lavt bensinforbruk da jeg kjører mye på strøm. Jeg koser meg i bilen min. Har kjørt mye i Europa og i gamle delen av Roma. Passer bra i gamle bydeler da den ikke er for bred.

Kvalitet/driftssikkerhet

10 / 10
Bilen går som en klokke. Dette er min tredje hybrid. Jeg har hatt Prius + seven, Auris og nå Prius igjen. Aldri hatt noe trøbbel med noen av bilene. Det er kun service hvert år og den er en tredjedel av hva mine svigersønner betaler på sine biler (Golf og Skoda). Jeg er en eldre dame som har kjørt i snart seksti år og vært innom div. Bilmerker (Fiat, Opel, Ford, Peugeot, Audi og flere Mercedeser. Beklager alle sammen, men Toyota slår dere på driftsikkerhet. Når man ikke er bilmekaniker og elsker å kjøre lengre turer, må man ha en bil man kan stole på. Jeg har 13 års erfaring med Toyota.

Plass/praktiske løsninger

9 / 10
Bilen rommer Fin bagasjeplass til fire voksne. Det er nok for meg. Vi var fire voksne som kjørte rundt i Europa i tre uker. Gode seter, har aldri fått vondt i ryggen. (Jeg har en følsom rygg) Jeg har et barnebarn som er 1,95 m høy og han har god plass til bena. Han elsker å kjøre mormors bil. Han var med på turen i Europa. Noe som er morsomt er at bilen sier ifra hvordan jeg har kjørt hver gang jeg stopper. Den sier ifra om bensinforbruk, hybrid/strømforbruk, fartsgrense, akselerasjon,temp/klima inne og gir deg score fra 0 -100.

Økonomi/kostnader

10 / 10
Som tidligere sagt, kun service hvert år, og den er ikke dyr. Dette er alt.

Drivstoff/forbruk

10 / 10
Jeg fyller bensin ca annen hver måned. Lavt forbruk av bensin da den svært ofte går over på strøm.

Flere vurderinger

Hyundai Kona electric (2020)

«Billigbil» som selges dyrt

Score 3.8

Vurdert av Denis

BMW X2 (2019)

Blir nok en tilsvarende X2 neste periode

Score 9.6

Vurdert av BMWTor

BMW M2 Competition (2020)

En av de beste sportsbilene man kan få tak i idag. Blandingen av en helt rå kjøremaskin, og nokk plass gjør den suveren. Vanvittig morsom bil.

Score 8.8

Vurdert av Hans

BMW 3-Serie (2013)

Suveren bil for den kjøreglade. Den 5. BMW'en i familien og den beste til nå.

Score 8.4

Vurdert av Eivind

Mercedes-Benz EQC (2020)

Super bil!

Score 9.6

Vurdert av Andreas

BMW 3-Serie (2018)

Alt bra unntatt kort elmotorens korte kjørelengde. Hadde jeg visst dette/fått det opplyst av selger, hadde jeg ikke kjøpt denne bilen. 26 km mot markedsført som 50.

Score 7.2

Vurdert av Gretemor

Polestar 2 (2020)

Ikke mye som kan slå denne bilen til den prisen mtp ytelse, praktikalitet og utstyr. Veldig fornøyd, men trekker litt ned pga. sittestilling.

Score 9.0

Vurdert av Kristian

Hyundai Kona electric (2019)

Topp nr 2 bil, lite feil og suveren rekkevidde.

Score 8.8

Vurdert av Lars

BMW 5-Serie (2017)

Comfortsetene er de beste på markedet som gir den riktigste støtte for ryggen. De eneste i premiumsegmentet som kan vinkle skulderpartiet separat. Massasjefunksjonen har utallige variasjoner. Den

Score 10

Vurdert av 5erfrelst

Hyundai Kona electric (2020)

God bil.

Score 8.4

Vurdert av Kimgunnar

BMW 3-Serie (2014)

ALPINA D3 Biturbo Allrad. Ikke så mange som vet hva dette er, men de som vet sperrer øynene opp og kommer gjerne bort for både bilder og en prat. Ulv i fåreklær som kan overraske mange. Meget

Score 8.4

Vurdert av fredde86

Nissan Leaf (2020)

Bilen er helt etter forventningene. Ingenting å klage på. :-)

Score 10

Vurdert av JanB

Volvo 460 (1994)

Bilen ble vurdert som en av ´´bilene fra helvete´´ Kjøpte min ny i 94, har kjørt 219000 km med den uten noen større feil,har skiftet mansjetter på drivaksler,et par små stag i forstilling,ald

Score 7.4

Vurdert av Knusk

Hyundai Kona electric (2019)

Etter over et og et halvt år sitter smilet forsatt løst hver gang jeg setter meg i bilen. Den innfrir på alle områder utenom at den ikke har tilhengerfeste. Når det er sagt har det jo vist seg at

Score 9.2

Vurdert av Bobriken

Hyundai Kona electric (2020)

Bedre enn min gamle Tesla

Score 10

Vurdert av Deep