Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2018 Audi A4 Avant Sport 1,4 TFSI 150hk aut Stasjonsvogn Bensin

Vurdert av Saint-Hoover

Score 7.8/10

Godt fornøyd med bilen, men kommer ikke til å kjøpe ut denne når leasingavtalen utløper. Gå nøye gjennom utstyrslisten før kjøp av en A4 av denne generasjonen. Ser at mange andre også har vært sparsommelige eller gått på en smell på tilvalg. Eksempelvis er 2-soners klimaanlegg ikke standardutstyr. Det betyr at min, og mange andres A4 ikke har ventilasjon i baksetet (ventil i midtkonsoll er blendet av), noe som medfører duggproblemer ved full bil.

Kjøreglede

8 / 10
Kjører relativt godt. Et godt kompromiss mellom sportslighet og komfort. Trekker ned litt på at S-tronic kassen kan være slitsom på bykjøring. Dette skyldes at den ligger og slurer litt. Opplever både sommer og vinter at den spinner litt på forhjulene hvis man må være litt kjapp for å komme seg inn i en rundkjøring eller et kryss. På langkjøring er jeg veldig fornøyd med responsen i girkassen. Den største fordelen med s-tronic kassen er at den får 150hk og 250nm til å føles relativt sprekt ut. Over 4500rpm er det lite effekt å hente, så anbefaler å overstyre girkassen ved forbikjøringer etc.

Kvalitet/driftssikkerhet

8 / 10
Godt fornøyd med kvaliteten til nå. Har hatt bilen inne til garantirep av en av lyktespylerne, så ikke noe stor sak. Irriterer meg litt av logikken i start-stopp-systemet som ikke føles helt logisk, samt parkeringssensorer som slår ut ved saktegående køkjøring i snø- og regnvær.
Ellers er Audi svært dyktige på interiørdesign, og denne generasjon A4 har trolig det beste interiøret.

Plass/praktiske løsninger

7 / 10
Er helt i tråd med hva man kan forvente av en bil i denne klassen. Får plass til stor stisykkel (uten forhjul) inne i bilen ved å legge ned setene. Sitteputene i baksetet er noe skål-formet, så 3 voksne vil ikke sitte behagelig på langtur.

Økonomi/kostnader

8 / 10
Leaser bilen forholdsvis rimelig, men pengene får fort bein å gå på med disse tyske bilene. Selv med minste motoren blir det en kostbar bil når man har lagt til nødvendig ekstrautstyr, og det må man når standardutstyret er så stusselig. Med full bonus og 16k km i årlig kjørelengde betaler jeg ca 4500/år for fullkasko forsikring.

Drivstoff/forbruk

8 / 10
Gjennomsnittlig forbruk på 0,6 på 28K kjørte kilometer bestående av bykjøring og en del motorveikjøring på østlandet i 100-130 km/t er ikke feil. Pendler Drammen - Asker på 0,57-0,62 avhengig av sesong og trafikk. Ca 940km rekkevidde på full tank.

Flere vurderinger

Toyota Hiace (2005)

Kjekk bil, praktisk og kjempe gøy å kjøre og eie. Med en hiace har du alt du trenger. Campingbil, arbeidsbil, familie bil etc etc... funker til alt. Genial bil.

Score 9.2

Vurdert av Hiacedigger

Skoda Kodiaq Scout (2018)

Fornøyd med bilen men bruker endel bensin. Veldig god plass

Score 8.2

Vurdert av Kusch

Volvo S80 (2007)

Krute god bil. Slitesterk og gir sjelden noen overraskelser

Score 7.8

Vurdert av Eskil

Mitsubishi Colt (2008)

200k nådd og ingen feil må motor og girkasse, slitedeler er eneste som har røket.

Score 9.0

Vurdert av Norm

Kia Soul EV (2018)

Herlig bil som er mye større en man skulle tro, bortimot feilfri på 50000km. Minuset må være lakk kvaliteten.

Score 9.0

Vurdert av Allroad

Audi A4 allroad (2015)

Meget bra bil, men noe dyr i innkjøp og servicer.

Score 8.2

Vurdert av Allroad

Volvo XC60 (2020)

Alt i alt en herlig bil! Anbefales for alle!

Score 8.2

Vurdert av Ride

Audi Allroad (2008)

Bra bil

Score 7.8

Vurdert av Audi

Mercedes-Benz GLE (2016)

Fantastisk komfortabel og rask. Kjøreglede. Litt høyt forbruk på langkjøring. Men den daglige lokale kjøring på elektrisk Kompenserer vekdig . Gjennomsnittsforbruk 0,85/mil.

Score 8.0

Vurdert av Bjoden

Volvo V50 (2006)

Helt grei når den fungerer, men grunnet helt ekstremt mange problemer, spesielt med motor, er dette en bil du helst bør styre unna.

Score 4.2

Vurdert av Aslak

BMW 5-Serie (2011)

Veldig god og driftssikker bil. Har godt bunndrag, girkasse girer silkemykt. En sitter veldig godt, til tross for at det kanskje blir litt liten plass ? Absolutt den beste bilen jeg har hatt.

Score 8.6

Vurdert av Folviken

Ford Galaxy (2012)

Ford Galaxy, den mest geniale bil jeg noensinne har eid, kanskje ikke den peneste bilen men han som har designet denne bilen fortjener Nobels fredspris. En fantastisk bil for en småbarnsfamilie.

Score 8.6

Vurdert av Simon

Mercedes-Benz E-klasse (1995)

Kort oppsummert mener jeg dette er en helt super bil, dette gjelder forsåvidt alle 124 bilene til Mercedes Benz :)

Score 9.2

Vurdert av Nyland

Mitsubishi Outlander PHEV (2017)

Flott familiebil. Ikke hatt noe kostnader utenom service. Fremragende fremkommelighet sommet og vinter. Bra bagasjerom med el-bakluke. Ett minus er den såkalte talestyrte tlf løsningen. Ikke bra!

Score 8.8

Vurdert av Darn

Subaru Forester (2003)

8/10 for min egen del. MEGET fornøyd med driftssikkerhet og kvalitet! Litt trangt om plassen for 2 voksne og 2 barn. Fantastisk vinterbil som pløyer seg gjennom en halvmeter med nysnø any day of th

Score 7.4

Vurdert av Fairchild7