Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2007 Jaguar XK-Serie XKR 4,2 S/C Cabriolet Bensin

Score 10/10

Den beste cabrioleten og kanskje også beste bilen jeg har hatt. Skal aldri selges. Kjærlighet kan ikke og trenger ikke forklares. Nærmest av de jeg har eid er Porsche Panamera GTS og F01 BMW 750xi som jeg begge eide samtidig med denne bilen som helårsbiler, de kommer nærmest som også er svært gode biler, men XKR cabriolet ble bilen jeg «giftet meg med» frivillig og bilen som gir meg mest glede.

Kjøreglede

10 / 10
En herlig kombinasjon av komfortabel gentleman og en sporty elegant villkatt. C.A.T.S. -fjæringen er utrolig bra avstemt og setene er nydelige. Her kan man kjøre 12 timer i et strekk uten å være spesielt sliten. Veldig sterk motor gir denne aluminiumsbilen overraskende gode ytelser, spesielt i høy fart. Rask girkasse. Nydelig motorlyd, dempet ved rolig kjøring og rått nok ved pådrag. Har hatt mange cabrioleter, inkludert R231 SL, denne er den klart beste på hvor vindstille det er med taket nede.

Kvalitet/driftssikkerhet

10 / 10
Har eid bilen i over 6 år og ikke hatt en eneste feil. Tar servicer hvert år og brukes kun sommerstid. Ingen knirkelyder og nå er bilen snart 12 år gammel/77.000km.

Plass/praktiske løsninger

10 / 10
Ut fra å være en toseter roadster er den det største du kan få. 2 ekstra nødseter som primært brukes til ekstra bagasje. Bagasjerom stort nok.

Økonomi/kostnader

10 / 10
Verditapet har vært nokså lavt da jeg kjøpte den brukt som ca 5-6 år gammel. Dette blir en klassiker. Servicer på merkeverksted er dyrere enn for «normale» biler, men det må den selvfølgelig få.

Drivstoff/forbruk

10 / 10
Uvesentlig. Men billigste v8eren jeg har eid. 1-1,2 liter pr mil på de fleste lengre turer.

Flere vurderinger

Skoda Octavia (2014)

Fin og praktisk bil som har vært trofast for en familie på nå 5. Oppgraderer nå til Kodiaq. Skoda til vi dør☺️

Score 9.6

Vurdert av RomsDal

Volkswagen Passat (2010)

Perfekt familiebil. Rusten popper frem hele tiden selv om den vaskes mye, får lakkbehandling og polering. Mye rust rundt hjulbuer, listverk, lister langs dør, skjøter og festene til takrails!

Score 8.2

Vurdert av Bigdrago

Mercedes-Benz E-klasse (2005)

Stor og komfortabel bil med masse plass. Den perfekte langtursbil. Forut sin tid når det gjelder comfort, støydemping og utstyrsnivå. Vil absolutt vurder en slik bil av nyere modell ved skifte av

Score 7.2

Vurdert av Froski

Polestar 2 (2021)

9

Score 7.8

Vurdert av ELToro

Skoda Superb (2020)

Super bil ,veldig god plass og veldig fin å kjøre . Brukbar sprek er den også. Mye utstyr og mange praktiske løsninger -veldig fornøyd

Score 9.2

Vurdert av Hauge

Toyota C-HR (2017)

Godt fornøyd med bilen. Aldri noe tull, billig og god å kjøre. Kan anbefales. Sportslig design.

Score 9.4

Vurdert av Terje

Mercedes-Benz GLC (2016)

Meget godt fornøyd. Min 4. Mercedes, men første SUV! Ikke den siste!

Score 8.6

Vurdert av brilletryne

Renault Kangoo (2007)

hehe, "Grand Confort", burde vel egentlig hete null confort Bortsett fra at det er en blekkboks på hjul som ikke har kjøreegenskaper så er det en driftssikker sak, eneste utgift på fire år er e

Score 8.0

Vurdert av kenguru

Audi A4 (2006)

Helt grei bil hvis man finner en hvor svakhetene ved den er utbedret allerede

Score 5.8

Vurdert av Martin

Hyundai ix35 (2011)

Mye bil for pengene.

Score 6.8

Vurdert av Johnmo

Volkswagen e-Golf (2019)

Gir bilen en totalkarakter på 8 av 10 poeng. Denne planlegger jeg å beholde lenge!

Score 8.0

Vurdert av Eidevik

Opel Astra (2017)

Meget bra bil,

Score 10

Vurdert av hans

Mitsubishi Pajero (1998)

Hadde denne bilen i nesten seks år, den var varebil gjennom det hele. Hadde en del uheldige feil og de fleste av dem var relatert til rust. I tillegg hadde den avleiringer i drivstoffet som fire fors

Score 5.6

Vurdert av Arnstein

Subaru Impreza (2008)

Hadde jeg fått valget om å kjøpe igjen ville jeg definitivt gått for en større motor. Det er meg en gåte at de i det hele tatt har tenkt tanken på å sette inn en daff 1500cc i denne modellen.

Score 4.8

Vurdert av MariusO

Mazda CX-5 (2015)

Meget fornøyd med bilen. Drift sikker og god. Utrolig god å dra campingvogn med og god plass innvendig. Litt minus for støtte i seter.

Score 8.6

Vurdert av Totto