Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2007 Jaguar XK-Serie XK8 4,2 N/A Cabriolet Bensin

Score 5.6/10

Dette er ingen fornuftsbil, men den er nydelig å se på og kjempegod å kjøre. Motoren (V8 4.2) er gammel (forbruk), men svært pålitelig og god og har blitt brukt av både Aston Martin og Land Rover. Til cab å være er den stiv nok i rammen til å tåle frisk kjøring. Har du bruk for flere hester, er XKR-en et alternativt, men da får du et annet lydbilde. Den ble nesten ikke solgt ny i Norge pga. prisen, men import både fra Tyskland og USA er mulig. De tyske kan være hardt kjørte, det kan være sikrere å satse på import fra sørlige stater i USA.

Kjøreglede

8 / 10
Nydelig satt opp. Min er uten adaptivt understell. Hun kan ha en tendens til å vandre sidelengs i svinger med dårlig asfalt. Men god kombinasjon av passe stivhet og komfort. Det selvbærende aluminiumskarrosseriet er mye stivere enn forrige generasjon XK.

Kvalitet/driftssikkerhet

5 / 10
V8-eren er skuddsikker. Det må være en av Jaguars beste motorer, noensinne. Men bilen er plaget av en del billige plastdetaljer fra Ford-perioden. Sjekk at alle elektriske komponenter virker.

Plass/praktiske løsninger

6 / 10
Den er registrert som 2+2, men er i realiteten en to-seter. Ikke så verst bagasjerom tross cab-utgave, vi har vært to mennesker på tre ukers bilferie med den.

Økonomi/kostnader

5 / 10
Forsikring ca. 12000 kr/år med max bonus. Delene er faktisk ikke så ille priset. Rimelige, nesten, hvis du kjøper dem i UK.

Drivstoff/forbruk

4 / 10
N/A V8? Hva forventer du? Den bruker ca. 1.6-1.7 l/mil på blandet bykjøring. Når jeg følger trafikken på E18, ca. 0.85 l/mil.

Flere vurderinger

Skoda Octavia (2014)

Fin og praktisk bil som har vært trofast for en familie på nå 5. Oppgraderer nå til Kodiaq. Skoda til vi dør☺️

Score 9.6

Vurdert av RomsDal

Volkswagen Passat (2010)

Perfekt familiebil. Rusten popper frem hele tiden selv om den vaskes mye, får lakkbehandling og polering. Mye rust rundt hjulbuer, listverk, lister langs dør, skjøter og festene til takrails!

Score 8.2

Vurdert av Bigdrago

Mercedes-Benz E-klasse (2005)

Stor og komfortabel bil med masse plass. Den perfekte langtursbil. Forut sin tid når det gjelder comfort, støydemping og utstyrsnivå. Vil absolutt vurder en slik bil av nyere modell ved skifte av

Score 7.2

Vurdert av Froski

Polestar 2 (2021)

9

Score 7.8

Vurdert av ELToro

Skoda Superb (2020)

Super bil ,veldig god plass og veldig fin å kjøre . Brukbar sprek er den også. Mye utstyr og mange praktiske løsninger -veldig fornøyd

Score 9.2

Vurdert av Hauge

Toyota C-HR (2017)

Godt fornøyd med bilen. Aldri noe tull, billig og god å kjøre. Kan anbefales. Sportslig design.

Score 9.4

Vurdert av Terje

Mercedes-Benz GLC (2016)

Meget godt fornøyd. Min 4. Mercedes, men første SUV! Ikke den siste!

Score 8.6

Vurdert av brilletryne

Renault Kangoo (2007)

hehe, "Grand Confort", burde vel egentlig hete null confort Bortsett fra at det er en blekkboks på hjul som ikke har kjøreegenskaper så er det en driftssikker sak, eneste utgift på fire år er e

Score 8.0

Vurdert av kenguru

Audi A4 (2006)

Helt grei bil hvis man finner en hvor svakhetene ved den er utbedret allerede

Score 5.8

Vurdert av Martin

Hyundai ix35 (2011)

Mye bil for pengene.

Score 6.8

Vurdert av Johnmo

Volkswagen e-Golf (2019)

Gir bilen en totalkarakter på 8 av 10 poeng. Denne planlegger jeg å beholde lenge!

Score 8.0

Vurdert av Eidevik

Opel Astra (2017)

Meget bra bil,

Score 10

Vurdert av hans

Mitsubishi Pajero (1998)

Hadde denne bilen i nesten seks år, den var varebil gjennom det hele. Hadde en del uheldige feil og de fleste av dem var relatert til rust. I tillegg hadde den avleiringer i drivstoffet som fire fors

Score 5.6

Vurdert av Arnstein

Subaru Impreza (2008)

Hadde jeg fått valget om å kjøpe igjen ville jeg definitivt gått for en større motor. Det er meg en gåte at de i det hele tatt har tenkt tanken på å sette inn en daff 1500cc i denne modellen.

Score 4.8

Vurdert av MariusO

Mazda CX-5 (2015)

Meget fornøyd med bilen. Drift sikker og god. Utrolig god å dra campingvogn med og god plass innvendig. Litt minus for støtte i seter.

Score 8.6

Vurdert av Totto