Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2013 Mercedes-Benz Citan 109 CDI A2 Kassevogn Diesel

Score 7/10

Pass på vedlikehold mtp. karosseriet (hold rusta unna) og at du bruker originale Mercedesdeler, da vil du ha en god bil lenge. I privatbruk er det en billig i bruk bil med lave utgifter og god driftssikkerhet/lengde, men så er det dette å falle for fristelsen for billige Renault deler da?

Kjøreglede

8 / 10
Som privatbil er dette en traver. Jeg har forsøkt meg på både Citan og Kango. Der Kango merkes godt med at det er spart på delekvaliteten i forhold til der som Mercedes har holdt seg til Mercedes kvalitet. Det merkes. Disse bilene blir mye brukt som arbeid og anleggsbil. Det er en god grunn til at Citan går gjennomsnittlig lenger i arbeid enn sin franske tvilling. De er ikke eneggede.

Kvalitet/driftssikkerhet

7 / 10
I mitt eie har jeg vært spart for overraskelser. Hold deg til Mercedes deler. Ikke gå i fella for å spare penger ved å kjøpe Renault deler. Da vil bilen vare lenger, om ikke rusta tar livet av den først. Ved første og andre øyekast virker bilene identiske. De er ikke det vil man se om man tar en kikk til og går litt under huden på den.

Plass/praktiske løsninger

5 / 10
Siden det er stjerne i fronten så burde ergonomi og tekniske løsninger vært mer Mercedes sin linje på området. Siden man her deler plattform med Renault så må man ta til takke med "rarere" løsninger enn hva Mercedes ville gjort om dette var ett rent Mercedes produkt utviklet av de alene.

Økonomi/kostnader

7 / 10
Forholdsvis lave. Mange som kjøper Renault deler for å spare penger. Dette går utover kvalitet og levetid på delen og kjørekomfort. Styr derfor unna bruktbilkjøp av biler der dette kan sjekkes ut om er blandet inn. Forsikringen er også lav sammenlignet med biler i samme klasse.

Drivstoff/forbruk

8 / 10
Bruker liter diesel. Billig i bruk.

Flere vurderinger

Volvo V50 (2012)

Gjerrig motor. Enkelt bilhold Tidløst interiør. Ligger veldig godt på veien. Litt trang.

Score 8.4

Vurdert av Mannen

Volvo S80 (2007)

Helt grei bil. Gått ca. 250000. Lite "knirking" og "slamring", så virker fortsatt fast og fin. Eneste jeg finner negativt for mitt bruk, er automatkassa som kjører altfor lenge på girene..treg sak

Score 6.4

Vurdert av Ingenting

Ford Mondeo (2017)

Totalt sett fornøyd. Mye bil for pengene, og mye utstyr inkludert som standard. Kanskje den fineste Mondeoen som er laget.

Score 8.0

Vurdert av Frank

BMW X5 (2020)

En flott SUV som kunne vært nesten perfekt med fire endringer: - erstatte todelt bakluke med hel luke - dempe støy i lav hastighet på el. BMW bråker langt mer enn EU-kravet - få mer plass i b

Score 8.0

Vurdert av Jbrattis

Skoda Superb (2018)

Plassmester som gjør jobben godt.

Score 6.6

Vurdert av SuperBee

Citroën C4 Aircross (2014)

En ting som ikke er helt bra ar varme fra varmeappareat når det er kaldere en minus 10. Løste det med tillegsvarmer

Score 9.6

Vurdert av Frodo

Ford S-Max (2008)

Topp bil m automat. Funker knall på tur m kamping vogn.. Litt stor å brei på parkeringsplassen å dårlig svingradius i parkeringhus etc

Score 9.4

Vurdert av Lalle

Skoda Superb (2016)

En super fam bil som har alt du trenger.

Score 9.4

Vurdert av Torsbil

Hyundai Kona electric (2020)

Meget godt fornøyd med bilkjøpet, kjøpt september 2020. Kjørt 13000 pr. april. Alt fungerer godt, ladning, app styring og alt av utstyr inne i bilen. Vedlagt bilde fra dashboard, Forbruk fra kjør

Score 9.6

Vurdert av Steinar

Volvo 940 (1994)

Volvo 940 GL, 1992 modell. En utrolig pålitelig, sterk og god bil! Trenger lite oppmerksomhet fordi den er så Volvo-solid. Volvo 940 - de gamle er eldst!

Score 8.6

Vurdert av Bilisten53

Nissan Qashqai+2 (2012)

Registerreim som ryker før 120 000km og leverandør og forhandler som ikke tar ansvar. Denne ene reparasjonen kostet meg over 80 000 kroner. DÅRLIG KVALITET.

Score 2.8

Vurdert av BB12

Skoda Kodiaq (2018)

En romslig bil med svært god plass og mye krefter. Beste bilen jeg har kjøpt noensinne.

Score 8.0

Vurdert av Pyrre

Skoda Octavia (2009)

Veldig fornøyd med bilen, og vil mest sannsynlig kjøpe brukt skoda igjen. Syns bilen klarer seg bra sommer og vinter.

Score 9.6

Vurdert av Octavia09

Nissan Leaf (2017)

Veldig fornøyd etter tre år på veien

Score 9.6

Vurdert av Hansern

Skoda Superb (2017)

Bra bortsett fra dyre service

Score 7.6

Vurdert av Dansken