Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2015 BMW 2-serie Gran Tourer 218d Gran Tourer 150hk Flerbruksbil Diesel

Score 9.2/10

Er utypisk BMW for en utypisk BMW-eier. Var litt overrasket når jeg fant ut at denne modellen ticket mange bokser for en familie og var relativt lavt priset som bruktbil sammenlignet med VW Touran, Renault Gran Scenic, Citroen Gran Picasso. Denne er mindre, men stor nok om enn kanskje ikke for 3 barn og to voksne og hund.
De få negative elementene er:
Denne bilen snakker ikke særlig godt med Android. Her er det iPhone som gjelder om en vil ha full integrasjon og deling. Det er et herk å få til å styre musikk på tlf (spotify, mp3) med bilen.
Utsikten ut er i utgangspunktet god, men venstre vindusvisker stopper tidlig og gjør at det blir en altfor tjukk uklar stripe mot A-stolpen. Særlig plagsomt om vinteren.
Det er ikke lyktespylere på min bilen (vanlig H7 lyspære). De blir fort skitne og er nok slitt pga av dette. Slipe ned til våren.
Stereo suser veldig høyt og det er ikke mulig å skru det helt av uten å skru av tenning med å åpne døren. Har fått byttet alt på merkeverksted, men det er visst slik med alle. Hmmm

Kjøreglede

9 / 10
Mer en sterk nok for meg. Ligger bra i veien. Lavt støynivå. Har Cruise med brems, men ikke adaptiv. Bruker det på gode veier og slapper av. Sportssetene framme er ikke særlig gode i lengden. Tror det er en søm som er plassert ganske uheldig. Fikk byttet ut flat-run dekk til vanlige ved kjøp og innbiller meg at bilen er bedre med disse.

Kvalitet/driftssikkerhet

10 / 10
Rust i hjulbuer foran etter forrige eier har kjørt på grusveier. Bør kanskje ha skvettlapper?

Plass/praktiske løsninger

7 / 10
Kunne vært mer lagringsplass i kupeen. Bra at det er mulig å ta bort flybrett i setene bak. Det er ikke veldig komfortabelt for passasjer i midten bak pga. forhøyet gulv for 4x4 (som min bil ikke har). Skal være god om en klarer å få inn tre barnestoler bak. Tror det er kun BMW sine som passer tre i bredden. Der var gamlebilen (Renault Gran Scenic 2007 mye bedre)

Økonomi/kostnader

10 / 10
Alt vel så langt. Noe småtteri som ble dekket av BMW-garanti (fukt i lykter, jording til bagasjeluke). Rust på hjulbuer utbedret av bruktbilforhandler (carnext).
For nybilkjøper er nok verditapet ganske høyt, men gjør det mer fordelaktig for oss bruktbilkjøpere. Absolutt mulighet for å presse ned pris. Bilen var kjørt nesten 140.000 km ved kjøp og mange andre er kjørt tilsvarende. BMW har garanti til 200 000/ 5 år. Ingen problem med å benytte den utenom at det er lurt å ta kontakt en god stund før den utløper.

Drivstoff/forbruk

10 / 10
5.1 L/100 km om sommeren og 5.3 om vinteren. Kjører ikke til jobb (i kø), men er likevel blanding av korte og lange turer. Bruker veldig sjelden ECO-funksjon, men er ikke hard på gassen. Manuelt gir.

Flere vurderinger

Tesla Model X (2018)

Veldig god bil å kjøre og eie. Service etter 2,5 år er rengjøring av bremseklosser vår og høst, byttet kupefilter, 2x vindusvisker blader og ett sett vinterdekk. Ingen reklamasjoner eller juster

Score 10

Vurdert av Billiker

Toyota Land Cruiser (1997)

Fantastisk bil. Den mest velfungerende traktor for offentlig dårlig vei. Bunnsolid og tilnærmet skuddsikker med gode batteri og smale Nokian pigg og vanlig vedlikehold. Jeg er imponert. Rimelig tøf

Score 8.8

Vurdert av Fearless

Jaguar XF (2015)

En deilig bil som vekker gode følelser. Kjører gjerne en ekstra omvei med denne!

Score 8.8

Vurdert av DagB

Isuzu D-Max (2017)

Har en 2017 Dobbel Cab Black Edition Automat Arctic truck AT35. En tøff bil for like tøffe tak. Bilen har masse utstyr og bra lydanlegg. Den blir raskt varm i kulden og syns motoren er stillegående

Score 8.6

Vurdert av FocusRS500

Hyundai Kona electric (2019)

Bare topp bortsett fra litt dårlig benplass bak.

Score 9.4

Vurdert av Aast

Mazda 6 (2012)

Feilfri i 8 år- knallbra kvalitet og driftssikkerhet . Bra seter og sittestilling. Litt mye dekkstøy.

Score 8.8

Vurdert av Gomle

Volkswagen ID.3 (2020)

ID3 PLUS. Romslig, stille og lettkjørt. God på vinterføre med ok rekkevidde selv når det er kaldt. Veldig bra lys. Har ikke vert noe tull med min bil. Kjipt interiør venner man seg til, men ikke

Score 7.8

Vurdert av Gomle

Citroën C4 (2014)

Meget fornøyd og kjøper Citroën igjen

Score 9.4

Vurdert av knutern

Jaguar XF (2008)

Utrolig komfortabel og stille bil. Perfekt på langtur. Flott utseende. Motor null problem foruten egr ventiler. Elektroniske feil som kommer og går. Verst er dem som aldri går.

Score 7.6

Vurdert av Tore

BMW X5 (2020)

Elsker denne bilen, men dette med ryggekameraet kan sette grått hår på skallen hvem som helst. Fantastisk komfortabel, stille og hybrid driften er fantastisk.

Score 8.0

Vurdert av BOLBOL

Mercedes-Benz C-klasse (2017)

Latterlig lav kjørelengde på strøm. Oppgitt kjørelengde den gangen var 32 km, kom aldring over 12 km. Ellers en flott bil, høy kvalitet.

Score 6.2

Vurdert av BOLBOL

Jaguar I-PACE (2019)

Fantastisk bil som er utrolig god å kjøre.

Score 9.8

Vurdert av Lobbe

Jaguar I-PACE (2019)

Bilen er dyr i innkjøp - Foreløpig "gratis i vedlikehold" - Kun strøm. Det vil endre seg. Bilen er IKKE nr.1 bilen. Det er Kia'en - Blant annet fordi bilen ikke er veldig godt egnet i byen med tran

Score 8.2

Vurdert av HENNING

Mercedes-Benz E-klasse (2017)

Bilen har passert 50 000 km nå. Den har snart fast avtale på verkstedet hos forhandler. Det er NOE hele tiden. Dugg i lykter, løse deler inne i bilen, speil, osv. Og det blir fikset og fikset. Lik

Score 6.6

Vurdert av Oppgitt

Volvo V50 (2006)

Alt som er skiftet er nesten bare ihht service. Firehjulskontroll og justering er ekstra ifht andre; innvendig dekkslitasje betyr ny kontroll og justering.

Score 5.8

Vurdert av Inge