Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2019 Toyota Camry Hybrid Platinum Sedan Bensin/Batteri

Vurdert av Frotvedt

Score 7.4/10

Kunne jeg godt tilbake å gjort kjøpet igjen hadde jeg ikke kjøpt denne bilen. Savner min gamle 1998 Camry den virket bedre skrudd sammen og jeg er usikker på om all denne elektronikken på bilen vil vare de 10 årene jeg har tenkt til å eie denne bilen. Har også blandede erfaringer med det lokale Toyota verkstedet så tar servicer hos en annen Toyota forhandler. Verditapet på bilen er også høyt siden dette er en sedan som ikke er det mest attraktive i markedet.

Kjøreglede

7 / 10
Ligger bra på veien og er god å kjøre. Dunlop sommerdekkene som sitter på bilen orginalt er ikke mye å skryte av. Setene er gode men mangler memory og sitteputen er ikke justerbar i lengderetningen. Det er en vestentlig forskjell i akselerasjonen mellom normal og eco modus. Den radar styrte cruisekontrollen er for sensesetiv på motorvei den bremser feks ved forbikjøring av trailere som ligger i det andre feltet.

Kvalitet/driftssikkerhet

6 / 10
Aldri vært noe problemer med bilen men den har ikke helt premium finish på interiør og infotainment systemet. Lakken er av dårlig kvalitet og biler blir fort ripete til tross for forsiktig vasking og Toyota Protect lakkforseiling.

Plass/praktiske løsninger

6 / 10
Platinum utgaven kan ikke legge ned baksetenesetene siden disse er elektriske. Det er heller ikke en skiluke. Usikker på om jeg får tak i et takstativ til bilen. Så om jeg skal på skiferie må jeg nok kanskje låne en annen bil. Bagasjerommet er stort og hybrid batteriene er under setet. God plass i baksetene.

Økonomi/kostnader

8 / 10
Kjøpt med service avtale så bilen har foreløpig ikke kostet meg en krone. Kjøpte også bilen som hadde gått som en demobil hos en Toyota forhandler så jeg slapp det værste verditapet. Tror ikke annenhåndsverdien på denne bilen blir mye å skryte av siden det er en sedan.

Drivstoff/forbruk

10 / 10
Ligger på under 0.5 liter på mila på langkjøring noe som er veldig bra for en så stor bil. Småkjøring over 0.5 liter på mila i alle fall i mitt bruk. Bruker mindre bensin enn min forrige bil en Jetta Hybrid.

Flere vurderinger

Mercedes-Benz Vito (2017)

Fordelene veier ikke opp for ulempene. Usikker på om det blir stjerne i grillen neste gang jeg bytter.

Score 5.8

Vurdert av Jegern

Hyundai Kona electric (2020)

«Billigbil» som selges dyrt

Score 3.8

Vurdert av Denis

BMW X2 (2019)

Blir nok en tilsvarende X2 neste periode

Score 9.6

Vurdert av BMWTor

BMW M2 Competition (2020)

En av de beste sportsbilene man kan få tak i idag. Blandingen av en helt rå kjøremaskin, og nokk plass gjør den suveren. Vanvittig morsom bil.

Score 8.8

Vurdert av Hans

BMW 3-Serie (2013)

Suveren bil for den kjøreglade. Den 5. BMW'en i familien og den beste til nå.

Score 8.4

Vurdert av Eivind

Mercedes-Benz EQC (2020)

Super bil!

Score 9.6

Vurdert av Andreas

BMW 3-Serie (2018)

Alt bra unntatt kort elmotorens korte kjørelengde. Hadde jeg visst dette/fått det opplyst av selger, hadde jeg ikke kjøpt denne bilen. 26 km mot markedsført som 50.

Score 7.2

Vurdert av Gretemor

Polestar 2 (2020)

Ikke mye som kan slå denne bilen til den prisen mtp ytelse, praktikalitet og utstyr. Veldig fornøyd, men trekker litt ned pga. sittestilling.

Score 9.0

Vurdert av Kristian

Hyundai Kona electric (2019)

Topp nr 2 bil, lite feil og suveren rekkevidde.

Score 8.8

Vurdert av Lars

BMW 5-Serie (2017)

Comfortsetene er de beste på markedet som gir den riktigste støtte for ryggen. De eneste i premiumsegmentet som kan vinkle skulderpartiet separat. Massasjefunksjonen har utallige variasjoner. Den

Score 10

Vurdert av 5erfrelst

Hyundai Kona electric (2020)

God bil.

Score 8.4

Vurdert av Kimgunnar

BMW 3-Serie (2014)

ALPINA D3 Biturbo Allrad. Ikke så mange som vet hva dette er, men de som vet sperrer øynene opp og kommer gjerne bort for både bilder og en prat. Ulv i fåreklær som kan overraske mange. Meget

Score 8.4

Vurdert av fredde86

Nissan Leaf (2020)

Bilen er helt etter forventningene. Ingenting å klage på. :-)

Score 10

Vurdert av JanB

Volvo 460 (1994)

Bilen ble vurdert som en av ´´bilene fra helvete´´ Kjøpte min ny i 94, har kjørt 219000 km med den uten noen større feil,har skiftet mansjetter på drivaksler,et par små stag i forstilling,ald

Score 7.4

Vurdert av Knusk

Hyundai Kona electric (2019)

Etter over et og et halvt år sitter smilet forsatt løst hver gang jeg setter meg i bilen. Den innfrir på alle områder utenom at den ikke har tilhengerfeste. Når det er sagt har det jo vist seg at

Score 9.2

Vurdert av Bobriken