Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2013 Volkswagen up! 1,0 60 BMT High up! Combi-Coupè Bensin

Vurdert av ThumbsUp

Score 7/10

Smart liten bil som er utrolig hendig i hverdagen, man blir lett glad i denne bilen. Den er hverken den største, mest praktiske, mest luksuriøse, og på langt nær den sprekeste bilen, men den fungerer overraskende godt! Med skistativ på taket har vår lille familie på 3 (barnet er 6 år), reist på små helgeturer til fjellheimen. Synes den er litt svak, men kan ikke forvente stort av en motor med 60 HK. Bilen min har panorama soltak, navigasjon, AC, bra stereo og kule sommerfelger. Den gjør en god figur, og jeg kan anbefale folk å bli kjent med Up!, den vil nok kunne sjarmere mange, og være mer enn nok for enda flere!

Kjøreglede

8 / 10
Morsom bil på sommerføre, litt for lett til at den kan kalles veldig god på vinterføre. Kan fint kjøres på langtur, vi har tilbakelagt 60-70 mil på en helg uten problemer. Det er litt "nostalgi" å kjøre på tur med en liten bil med svak motor, slik som var vanlig for 50 år siden.

Kvalitet/driftssikkerhet

8 / 10
Rimelige servicekostnader, ingen store overraskelser. Enkel bil, driftssikker.

Plass/praktiske løsninger

6 / 10
Grei plass for en liten bil. Kjekt med todelt bagasjeromsgulv, men savner noen flere praktiske løsninger rundt om i kupeen.

Økonomi/kostnader

7 / 10
Billig å kjøpe, lav forsikringspremie. Ingen store overraskelser. Rust rundt tanklokk er et kjent problem. Måtte dekke mye av reparasjonen selv, tross rett utenfor garantitid, og svært lav km. Lurt å sjekke!

Drivstoff/forbruk

6 / 10
Forbruk ned mot 0,38 på svært pen kjøring, snitt på 0,45 og rett over 0,50 med full bil og helgetur. Samme tall kan dog også oppnås med en større stasjonsvogn med en gjerrig dieselmotor, og mye mer plass..

Flere vurderinger

BMW 3-Serie (2014)

Av mine 20 stk BMW i en periode på 50 år er dette en super hyttebil for en gamling som meg og holder i massevis. Billig i drift og god komfort og høy kvalitet. Aldri noen feil selv etter 130000 km.

Score 9.8

Vurdert av BSA20

Mazda 3 (2014)

Super bil med ein dritt motor dei første 2013-2014 mod

Score 4.0

Vurdert av Storkar

Mercedes-Benz B-klasse (2012)

Kjempefornøyd med bilen !!

Score 8.8

Vurdert av Halvsvensken

Hyundai IONIQ 5 (2022)

Virker som en godt sammnskrudd bil uten noe knirk. Litt lav lastekapasitet men til 2 voksne med utflyttete barn så er det den perfekte bil både til by og langtur. Utrolig fint å kunne lade fra 20-8

Score 9.2

Vurdert av Orio

BMW 5-Serie (2017)

Som bruktbil er den 100.000 rimeligere i innkjøp enn ren bensin eller diesel, så det virker som en bra bil for pengene. Fin å se på.

Score 9.2

Vurdert av Xcrookie

Toyota RAV4 (2011)

Veldig fornøyd. Kommer frem overalt selv med 30-40 cm snø (forutsetter gode vinterdekk). Med låsing av diffsperre kan jeg kjøre i bratt terreng uten spoling (fint for gressplener). Har hatt bilen

Score 7.2

Vurdert av Aslak

Jeep Wrangler Unlimited (2015)

Heilt super bil som virkelig får fram smilet

Score 10

Vurdert av Jeepster

Toyota Hiace (2008)

Enkel bil og grei bil. Med permanent 4 wd står du aldri fast på vinterføre.

Score 9.2

Vurdert av Gholm

Nissan King Cab (2002)

Har vært lite plaget med denne, byttet rådelager med det samme jeg kjøpte den for å være på den sikre siden da dette er av de som havarerte pga rådelager havari. Ellers har det kun vært slite

Score 7.8

Vurdert av Stigarne

Volvo XC40 (2023)

Bilen er veldig enkel du vil savne bassis ting som nye biler har i dag. Ikke HUD har dem ikke, utrolig dårlig CC og pilot, Dårlig varsling ved kjøring utenfor merket vei ett svakt lys i spedometere

Score 5.2

Vurdert av Cmt34no

Audi A1 (2016)

En utrolig komfortabel og driftssikker småbil. Stilig karosseri, den ser fortsatt moderne ut selv om designet er 12 år gammelt.

Score 9.4

Vurdert av Sirigull

Audi RS e-tron GT (2022)

Vakker og kjøreglad bil, men ikke noen åpenbar familiebil. Fås ikke med krok. Lav bakkeklaring på eco-program, men ellers super komfort. Rask nok for de aller fleste, og en god del rimeligere enn

Score 8.6

Vurdert av GunnarGT

Hyundai IONIQ 5 (2022)

Elendige kjøreegenskaper om man liker et sportslig oppsett. Knirker og bråker. Veldig god på vinterføre. Langlysene er en vits, og vindusvisker bak er sårt savnet.

Score 6.2

Vurdert av Tobax

Volkswagen up! (2014)

For deg som kjører til og fra jobb er bilen perfekt ,mye utrustning og sikker og gøy bil i byen og på landevei

Score 9.2

Vurdert av Mattias

Mitsubishi Outlander PHEV (2018)

Er en helt grei bil. Helt til nå at bilen er blitt 5 år og 3 månder gamel. Varmevifta elektisk har startet med å subbe med viftebladene en eller annen plass. Veldig irriterende lyd.

Score 7.6

Vurdert av Klerun