Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2003 Jaguar X-Type 2,5 Executive Sedan 6

Score 7.2/10

Bilen har faktisk gode seter, kjører som du sitter i godstolen i stua syntes nå jeg med 2.5 motor og v6 automat,litt tørst,alt elektrisk fungerer,bortsett fra nedslitt plast trykk knapp på ene fjernkontrol låsen, men vanlig slitasje på så gammel bil som låses opp og igjen flere ganger om dagen,navigasjon fungerer meget bra med tørts skjerm for alt fra musikk til klima navi osv,stor og fin.Plass meget bra i for og bakseter for meg på 183cm ivertfall.alle knapper faste og fine både på ratt og ellers på bilen,lett og holde ren både utvendig og innvendig.Det jeg likte best med bilen er de glatte faste skinnsetene og styring og fantastisk framkommelighet om vinter og nydelig motor som du bare glaider bortover med uansett underlag,bortsett fra harde hull i veien.men som en spesialist sa til meg det er en akilleshel med alle girkasser,og den gir kassa som sitter i den type jaguar er faktisk en av de bedere sa han.

Kjøreglede

9 / 10
har normal høyde på dekk men slår litt vel mye i skarpe hull til jaguar og være syntes jeg(65dekk)

Kvalitet/driftssikkerhet

6 / 10
girkasse feil,latterlig dyr bytte kasse 30tusen,garanti ute da jeg kjøpte den brukt,vet det hvar feil med dem,ringte jaguar norge og det var ikke byttet kasse på garanti på denne bilen,selvfølgelig skulle jeg gjort det før kjøp,men jeg fikk hevet kjøp da det var byttet kanaler med å sette inn plater isteden for og gjøre det ordentelig. MEN det er jo en bra motor med reg kjede bare byttet radiator som verkstedet i drammen ved elkjøp gjorde billig til slutt da jeg forklarte at det finnes radiatorer på nett til denne bilen for under halve prisen dem forlangte da ble det ca4000 med arbeide for hele fronten må jo omtrent av.ellers elektrisk fin fin da denne hadde alt utstyr utenom garasjeåpner i tak konsoll.nydelig motor.194hk.

Plass/praktiske løsninger

9 / 10
stort bagasjerom fine hendeler som strekker seg som stenger i høyde med bagarsjelokket som man bare står på utsiden og drar i for og få ned ene eller begge bakseteryggene meget smart/praktisk slipper og krabbe inn eller ta ene kneet og ødelegge klær for å legge seter ned,fantastisk skipose,

Økonomi/kostnader

6 / 10
drikker bensin,men det er"n vært med den komforten man får,selvfølgelig går det ann og få ned forbruk med dyse rens/forbruk med litt arbeide og struping og holde filter osv i tipp topp,for en 2003mod som har gått 220tusen,verksted er man prisgitt en verkseier som selv har hatt samme bil som jeg fant hehe så erre ikke noe dyrere enn andre biler mye modeo ford hær osv,men ikke dyr og forsikre.helt normale kostnader for en sedan i den størelsen, det året jeg hadde den.og jeg har hatt noen biler.Fra Datsun 1200 1972mod til nå merc 350glc til 800tusen,med 321hkhybrid,Datsun kjørte vi til Spania med 4stk og tilbake igjen på kun 5liter olje det er motor det!!! 260c stasjonsvogn første i landet blå med rekkesekser beste motor jeg vet om som jeg arvet av min far+en volvo 1980model GLE isblå herregårdsvogn med harde faste velurseter og hi jaker"s med pil opp og ned med nivåregulering"s måler på desjbordet.

Drivstoff/forbruk

6 / 10
klart en 2.5 liter v6 194/196 hk bruker bensin med 4x4 om vinteren ,men sommer og langkjøring i normal hastighet syntes jeg rett under literen ikke er ille.Men efter dagens standar er det jo himmelhøyt forbruk på vinter.

Flere vurderinger

BMW 5-Serie (2009)

Stilren bil med nydelige kjøreegenskaper. Gir ekte kjøreglede. Driftsikker og komfortabel. Karosseriet er estetisk vakkert med fine linjer. Manuell girkasse.

Score 9.8

Vurdert av Alice

Volvo XC40 (2021)

Beste bilen jeg har hatt! (Jeg har hatt over 20 biler, hovedsaklig BMW, Volvo, Saab og Land Rover)

Score 9.4

Vurdert av Knolte

Volkswagen ID.4 GTX (2021)

Dette er en bil som er god å kjøre, ivaretar familienes plassbehov, og har flere gode løsninger. Men jeg har hatt mange elektroniske feil, speiselt ved fuktig vær/ væromslag. Førerdør lar seg

Score 7.0

Vurdert av Konnerusk

Subaru B9 Tribeca (2007)

Kjempe komfortabel bil, stor plass. Gjør vinteren til en lek med Subarus fine all wheel system. Og artig lyd fra H6. Anbefales men kan være dyrt med deler kontra en den annet. Men er generelt drifts

Score 8.8

Vurdert av Alexh6

Fisker Ocean (2022)

Hvis en som kjøper er villig til å vente på løpende oppdateringer, så vil en få en meget bra bil. Teknisk/mekanisk er bilen bygd mye mer solid enn for eks Tesla som stadig har mekaniske utfordr

Score 8.6

Vurdert av Randre

Toyota bZ4X (2022)

Trygg og pålitelig. Svært god på vinterføre

Score 7.8

Vurdert av Odin

Mercedes-Benz CLK (2001)

Jeg har 3 stk Clk cabriolet,men den morsomste og kjøre er 230kompressor. 200 er en fin kosebil, 320 er en autobahn cruiser da motoren er silkemyk og passe kraftig.

Score 8.8

Vurdert av Clkfan

Ford Fiesta (2017)

Overraskende mye kjøreglede, er nok av de beste i klassen på der punktet. Fin komfort.

Score 8.0

Vurdert av Henrik

Lexus NX (2018)

God bil. MEN: Opplevde å stå fast i snøen og håpte 4wd ville dra meg fram. Men 4wd kobles kun inn under fart! Utrolig, det er jo i slike situasjoner en også trenger 4wd.

Score 7.8

Vurdert av IPtrh

MG ZS EV (2022)

Veldig mye bil for pengene. Super familiebil hvis man trenger god plass. God rekkevidde og man får den rekkevidden som er annonsert. God byggekvalitet.

Score 9.8

Vurdert av Andreas

BMW X5 (2021)

Komfortabel, kjøreglad bil. Ikke voldsom praktisk til tross for størrelse men funker bra for en familie på 4. Har hatt litt problemer med varmeapparatet i bilen men det har blitt løst av forhandle

Score 8.6

Vurdert av David

Toyota Land Cruiser (2019)

RÃ¥ arbeidshest som kommer frem overlat men samtidig gir deg komfort i massevis. Legendarisk modellserie.

Score 9.2

Vurdert av Espen

Ford Mustang Mach-E (2021)

Generelt veldig godt fornøyd. Kværneland bil i Bergen har tatt de få ting jeg har klaget på umiddelbart tak i og utbedret.

Score 8.8

Vurdert av Ingemar

BMW i4 M50 (2022)

Herlig bil med god komfort og kjøreglede. Lavt forbruk når man kjører pent og ikke lar seg friste av kreftene.

Score 9.2

Vurdert av 8 mercedes