Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2008 Toyota Aygo 1,0 + 5-d Combi-Coupè Bensin

Score 7.8/10

Bilen smiler til deg. Hun er trofast som en venn. Motoren er som sagt en Daihatsu motor med registerkjede= Du blir aldri kvitt den

Kjøreglede

6 / 10
Smidig og leken by bil, du finner luker i trafikken som du aldri visste kunne eksistere! Motorvei egenskaper er nok ikke det bilen min liker best, men den holder fint trafikken uten problemer i 110 km/t. Innvendig støy er en annen historie. Det bråker! Noen ganger får jeg følelsen av at jeg sitter inne i en tysk tiger tanks alá 1943 på underlag av fjell!! Men bilen har aldri vært tenkt på som en motorvei cruiser. Sete komfort er også ett kapittel for seg selv, helt greit for sånne som meg som ikke er plaget med ryggen. Men for lengre turer. (...) Men tar du bilen for det den faktisk er, ett fremkomst middel fra A til B. Så vil jeg si at for single eller par, så tror jeg at den vil fylle de fleste behov, eller i det hele tatt som en god bil nummer to!

Kvalitet/driftssikkerhet

9 / 10
Jeg har hatt min siden den rullet ut fra fabrikken i 2008. Jeg kan dokumentere ekstrautgifter på 180,- frem til idag. Det må være innenfor. Den er glad i olje, men det er ett godt tegn at motoren smøres, men ikke mer enn at jeg fyller for hver 10000Km. Rust er heller ikke noe problem på denne bilen.

Ingen bil er komplett, heller ikke min. Derfor er det ett punkt som må nevnes, så er det bremser, de blir fort slitt. De har jeg byttet 3 ganger frem til i dag (ca 30000 kjørte Km når jeg har byttet). Prisen er heldigvis overkommelig, men fortsatt oftere enn forventet.


Plass/praktiske løsninger

6 / 10
Skal du kjøpe denne bilen, så må du være obs på at plass er ikke bilens styrke. I det hele tatt å vurdere denne bilen til IKEA for å kjøpe dobbelt seng, kjøleskap etc etc er på grensen til overgrep mot en selv. bakseter kan legges ned, men ikke flatt. Hengerfeste er ikke ett tema for denne bilen. Baksetet er begregnet på barn og miniatyr-mennesker hvor du helst ikke bør være høyere enn 170cm. Under dette sitter du greit uten å slå hodet i taket.

Økonomi/kostnader

10 / 10
Kristelige priser på service. Forsikringer er en drøm. Serviceintervall på denne bilen er 30000Km og olje/filter bytte hver 15000Km. Første gang jeg hadde denne på hovedservice kostet denne 2200,- (2009 pris på Toyota Fredrikstad) Motoren er enkel, så om du er av typen som kjører over hva som er anbefalt i instruksjonsboken, er ikke dette dramatisk. Bilen er såpass dårlig lydisolert, at hun sier ifra før du gjør noe galt. Bilen har minimalt med elektriske systemer, noe som gjør at elektriske problemer er helt utelatt på denne typen bil. Kunn ABS, AC og radio/CD.

Drivstoff/forbruk

8 / 10
Vet ikke hva normen er på godt forbruk. Men på bykjøring ca 0,5l pr. Mil
Langkjøring 0,36l pr. Mil.

Flere vurderinger

Toyota Prius Plug-in (2017)

Er presis og god å kjøre. Litt vindstøy bak i god fart. Meget fornøyd!

Score 9.4

Vurdert av Rekkeviddeangst

Hongqi E-HS9 (2022)

Flott og stor bil. Godt fornøyd med lite feil.

Score 8.6

Vurdert av Lodde

Polestar 2 (2022)

Elsker alt ned denne bilen

Score 9.8

Vurdert av John

Volvo V60 (2019)

Veldig fornøyd med setene, kjørekomfort og bedre plass kontra min forrige V60 MY11. Har ikke opplevd store feil til nå med 64650km på telleren.

Score 7.8

Vurdert av Toffie

Volkswagen Transporter (2008)

Kjøpte bilen i 2012, solid arbeidsbil god fremkomlighet hele året,Deilig å kjøre langturer. har ikke savnet 4wd. Lavt olje forbruk normalt diesel forbruk ingen sinke itrafikken.Bra ELanlegg. Har a

Score 8.4

Vurdert av Kroken

Opel Ampera-e (2018)

Super elbil med meget god rekkevidde på sommertid, sånn passe på vintertid. Treig hurtiglading, særlig på vintertid. Ellers en meget førnøyd eier.

Score 8.6

Vurdert av Pelle

BMW 5-Serie (2009)

Stilren bil med nydelige kjøreegenskaper. Gir ekte kjøreglede. Driftsikker og komfortabel. Karosseriet er estetisk vakkert med fine linjer. Manuell girkasse.

Score 9.8

Vurdert av Alice

Volvo XC40 (2021)

Beste bilen jeg har hatt! (Jeg har hatt over 20 biler, hovedsaklig BMW, Volvo, Saab og Land Rover)

Score 9.4

Vurdert av Knolte

Volkswagen ID.4 GTX (2021)

Dette er en bil som er god å kjøre, ivaretar familienes plassbehov, og har flere gode løsninger. Men jeg har hatt mange elektroniske feil, speiselt ved fuktig vær/ væromslag. Førerdør lar seg

Score 7.0

Vurdert av Konnerusk

Subaru B9 Tribeca (2007)

Kjempe komfortabel bil, stor plass. Gjør vinteren til en lek med Subarus fine all wheel system. Og artig lyd fra H6. Anbefales men kan være dyrt med deler kontra en den annet. Men er generelt drifts

Score 8.8

Vurdert av Alexh6

Fisker Ocean (2022)

Hvis en som kjøper er villig til å vente på løpende oppdateringer, så vil en få en meget bra bil. Teknisk/mekanisk er bilen bygd mye mer solid enn for eks Tesla som stadig har mekaniske utfordr

Score 8.6

Vurdert av Randre

Toyota bZ4X (2022)

Trygg og pålitelig. Svært god på vinterføre

Score 7.8

Vurdert av Odin

Mercedes-Benz CLK (2001)

Jeg har 3 stk Clk cabriolet,men den morsomste og kjøre er 230kompressor. 200 er en fin kosebil, 320 er en autobahn cruiser da motoren er silkemyk og passe kraftig.

Score 8.8

Vurdert av Clkfan

Ford Fiesta (2017)

Overraskende mye kjøreglede, er nok av de beste i klassen på der punktet. Fin komfort.

Score 8.0

Vurdert av Henrik