Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2013 Audi A7 3.0 TDI 245 hk quattro tiptronic Combi-Coupè Diesel

Score 8/10

Jeg må si at A7 virkelig var en herlig bil å eie. Ikke den mest fornuftige, men etter min mening (og jeg vet at her er meningene delte!) er dette en lekker bil - som vekker oppsikt. Særlig med S-linepakken, som jeg synes er viktig for det visuelle.
Designet holder seg godt - og særlig med full-LED-lykter foran ser den hissig ut. Interiøret står seg også imponerende bra!
3-literen på 245 hk er en ypperlig motor for denne bilen, selv om jeg siklet veeeldig på biturbo-motoren på 313 hk, som i tillegg har V8-lyd! Prøvde forresten begge innstegsmotorene på diesel- og bensinsiden - og de synes jeg blir for tamme for denne bilen.

Kjøreglede

8 / 10
Først og fremst opplevde jeg dette som en nydelig cruiser. Og da særlig den modellen jeg hadde med luftfjæring. Spesielt sportslig er den ikke. Men likevel mer smidig enn mange av de andre bilene å samme størrelse.

Kvalitet/driftssikkerhet

9 / 10
Har hatt to slike, og hadde ingen problemer med noen av dem.

Plass/praktiske løsninger

7 / 10
I utgangspunktet er det litt kjipt med bare fire seter, fem er ekstrautstyr på de eldre modellene. Men var ikke ofte jeg savnet muligheten til å ha med en ekstra passasjer. Dessuten er det god plass til de to bak. Også voksne. Bagasjerommet er stort og praktisk med kombiluka. Men lastehøyden er ganske høy. Festeanordninger i bagasjerommet trekker opp - og bra med lagringsplass i coupeen.

Økonomi/kostnader

7 / 10
Ikke billig å sende på service hos merkeforhandler. Men ikke hårreisende dyrt heller - så lenge det er snakk om helt vanlig service. Merket at det var økt skepsis til diesel da jeg skulle selge den siste. Kan påvirke annenhåndsverdien.

Drivstoff/forbruk

9 / 10
3-literen på 245 hk er svært bra - både trekkvillig og gjerrig. Klarer seg med rundt 0,68 ved blandet kjøring. Det er imponerende med tanke på størrelsen, automatgir og 4x4.

Flere vurderinger

Toyota Auris (2009)

En gjennomført god bil med understell og kjøreegenskaper som en ekte sportsbil. Anonym å se på så mange som blir overrasket. Morsom men trygg å kjøre.

Score 9.8

Vurdert av Tiji

Audi A3 (2010)

En veldig økonomisk bil med et design som holder seg godt etter 10 år. Mulig jeg er heldig med mitt eksemplar, men den har vært helt problemfri å eie. Bærer ingen preg av sin alder, den er dog g

Score 8.2

Vurdert av haldexquattro

Mitsubishi Lancer (2006)

En grei bil som er gjør jobben om man bare vil ha en bil som går fra A til B. Er man glad i kjøre ville jeg sett etter noe annet.

Score 8.2

Vurdert av Aleksander

Ford Tourneo Connect (2016)

Kjempe bil med mye plass

Score 8.0

Vurdert av Tvik

Kia Sportage (2005)

Bra og praktisk bil

Score 7.8

Vurdert av Ivar

Volvo XC90 (2018)

Bil for de som treng plass og komfort. Dessverre kvalitetsfeil og lite sportslighet

Score 8.4

Vurdert av Bilgal

Volkswagen Arteon (2018)

Topp bil gode kjøreegenskaper og stilig utsende.

Score 8.8

Vurdert av Mads

Opel Ampera-e (2018)

Kjøpte bilen helt bevisst fordi den var akkurat hva vi nå hadde brukt for. Den erstattet en syv seter Grand Voyager V6 bensin. Vi er meget godt fornøyd. Den går som en klokke til meget lave drifts

Score 9.2

Vurdert av Viggo

Kia Soul EV (2018)

Har tidligere vært litt skeptisk til elbil og dette med batterilevetid. Vi valgte å kjøpe Kia Soul som bil nr 2, og vi testet flere andre. Etter å har kjørt Soulen var vi solgt. God å kjøre, kj

Score 9.4

Vurdert av Kjetil101

Tesla Model X (2017)

Kjempefornøyd.

Score 8.0

Vurdert av Øggen

Kia Soul EV (2016)

Morsom å kjøre. Sitter høyt.

Score 9.0

Vurdert av Rosa

Ford Focus (2018)

Har hatt bilen i nesten 1 mnd. nå, og den er en fryd å kjøre. Jeg kan ikke si så mye mer akkurat nå, men vil oppdatere etter hvert som km blir mange....

Score 8.4

Vurdert av Elteco1

Kia Soul EV (2015)

Kjempefornøyd :)

Score 10

Vurdert av Inger

Ford Focus (2012)

Meget grei bil som dekker de fleste behov og som totalt sett har vært rimelig og uproblematisk å eie siden ny. 116 000 km nå og bilen oppleves på samme måte nå som da den var ny. Negativt kan v

Score 8.2

Vurdert av BEKR

Ford Kuga (2015)

Har hatt to Kugaer, og totalt sett har jeg vært fornøyd med bilene, selv om den siste i stor grad ødela helhetsinntrykket. Den dårlige driftssikkerheten for den siste bilen førte til slutt til at

Score 6.2

Vurdert av Filefjeld