Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2013 Audi A7 3.0 TDI 245 hk quattro tiptronic Combi-Coupè Diesel

Score 8/10

Jeg må si at A7 virkelig var en herlig bil å eie. Ikke den mest fornuftige, men etter min mening (og jeg vet at her er meningene delte!) er dette en lekker bil - som vekker oppsikt. Særlig med S-linepakken, som jeg synes er viktig for det visuelle.
Designet holder seg godt - og særlig med full-LED-lykter foran ser den hissig ut. Interiøret står seg også imponerende bra!
3-literen på 245 hk er en ypperlig motor for denne bilen, selv om jeg siklet veeeldig på biturbo-motoren på 313 hk, som i tillegg har V8-lyd! Prøvde forresten begge innstegsmotorene på diesel- og bensinsiden - og de synes jeg blir for tamme for denne bilen.

Kjøreglede

8 / 10
Først og fremst opplevde jeg dette som en nydelig cruiser. Og da særlig den modellen jeg hadde med luftfjæring. Spesielt sportslig er den ikke. Men likevel mer smidig enn mange av de andre bilene å samme størrelse.

Kvalitet/driftssikkerhet

9 / 10
Har hatt to slike, og hadde ingen problemer med noen av dem.

Plass/praktiske løsninger

7 / 10
I utgangspunktet er det litt kjipt med bare fire seter, fem er ekstrautstyr på de eldre modellene. Men var ikke ofte jeg savnet muligheten til å ha med en ekstra passasjer. Dessuten er det god plass til de to bak. Også voksne. Bagasjerommet er stort og praktisk med kombiluka. Men lastehøyden er ganske høy. Festeanordninger i bagasjerommet trekker opp - og bra med lagringsplass i coupeen.

Økonomi/kostnader

7 / 10
Ikke billig å sende på service hos merkeforhandler. Men ikke hårreisende dyrt heller - så lenge det er snakk om helt vanlig service. Merket at det var økt skepsis til diesel da jeg skulle selge den siste. Kan påvirke annenhåndsverdien.

Drivstoff/forbruk

9 / 10
3-literen på 245 hk er svært bra - både trekkvillig og gjerrig. Klarer seg med rundt 0,68 ved blandet kjøring. Det er imponerende med tanke på størrelsen, automatgir og 4x4.

Flere vurderinger

Volvo XC70 (2010)

Fantastisk vinterbil med god kvalitet, bakkeklaring og bagasjeplass.

Score 9.6

Vurdert av Andr

Toyota RAV4 (2014)

God bil å kjøre,kommer godt fram sommer og vinter.drivstoff forbruk gikk ned ca. 18% etter å chippe den til fra 150 hk. Til 197hk. Dette er en dieselmotor.

Score 8.4

Vurdert av Vidar

Volkswagen e-Golf (2018)

Fornuftig og rimelig transport til og fra jobben.

Score 9.8

Vurdert av Stig

Subaru Forester (2015)

Driftssikkerheten selv. Og trekker ofte en henger på 1600Kg veldig greit. Litt uvant girkasse som krever til tilvenning.

Score 8.8

Vurdert av Stig

Toyota Prius (2010)

Meget bra bil, jeg har hatt mange bilmerker, men Toyota er det bilmerke jeg har hatt minst problemer med.

Score 10

Vurdert av Tamm

BMW 6-Serie (2006)

En fantastisk Grand Tourer, en sann glede å kjøre!

Score 8.4

Vurdert av noname

Toyota Hiace (2007)

God og meget driftsikre biler

Score 7.4

Vurdert av Leif

Subaru Forester (2007)

Alt i alt en fantastisk bil

Score 7.8

Vurdert av Christian

Toyota Hilux (2003)

Tøff solid pickup som aldri svikter. De originale setene er elendige. Bør oppgraderes til seter fra en mye nyere Hilux. Ellers en god bil å dra på tur med. Kommer fram over alt.

Score 9.2

Vurdert av Biff1

Suzuki SX4 S-Cross (2018)

Meget fornøyd totalt sett, mye bil for pengene, driftssikker bil, som er morsomt å kjøre. Kun mindre kosmetiske og lite betydningsfulle « mangler. Jeg ville absolutt kjøpe bilen igjen og har anbe

Score 7.8

Vurdert av Simone

Peugeot 308 (2018)

Herlig morsom og sprek bil med gode kjøreegenskaper og god komfort

Score 8.4

Vurdert av 308gt

BMW 5-Serie (2015)

Vanvittig god bil. Svært fornøyd.

Score 8.8

Vurdert av Simon

Suzuki Ignis (2018)

Hr akkurat nå testa den i bratt og ujevn veg etter 20 cm ny ubrøyta snø. Spann ikkje ein einaste gong! Heilt fabelaktig. Eg er SÅ fornøgd med denne bilen som vart kjøpt i mai i fjor. Den ha

Score 8.0

Vurdert av Reidun

Mitsubishi Outlander PHEV (2015)

Mye bil for pengene. Lite eller ingen feil på snart 4 år. Kun service og softwear oppgraderinger. Bruker en del Bensin ved bykjøring uten strøm, og med kun 40/45 liters tank ved langkjøring er no

Score 8.6

Vurdert av Jokke

Porsche 911 Turbo (2014)

En fantastisk familiebil, sommer som vinter!

Score 9.4

Vurdert av Tommy