Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2002 Toyota Yaris 1,5 T-Sport Combi-Coupè 4

Score 6.8/10

Toyota Yaris T Sport er en bil for aktive sjåfører. Et bra valg for dem på utkikk etter en liten driftsikker bil som samtidig har litt ekstra "oomf" til å bruke på motorveien og leke seg med til tider.

Kjøreglede

6 / 10
T-Sport varianten forbedrer de allerede merkverdige kjøreegenskapene til å skape en veldig leken bil. Styringen er direkte og gir veldig god tilbakemelding. Understellet er stivt, veldig stivt. Med en vekt på 940 kg, så føles det kjempeartig å kaste den inn i svinger. Motoren ligger på 106 beskjedne hestekrefter, men den er ivrig i turtallene og holder seg der bra med en tettsteget girkasse. Minner mer om en go-kart enn en "hot-hatch" på godt og vondt.

Kvalitet/driftssikkerhet

6 / 10
Ikke så mye forskjell på en vanlig Yaris. Bilen er skrudd sammen stramt og fint men kvaliteten på både eksteriør og interiør føles som import fra billigkroken hos Toyota. Slitesterk, men gir ikke mye kvalitetsfølelse. T-Sport setene er mer komfortable, men langturer kan fremdeles bli slitsomme på grunn av veistøyet og motor på høye turtall.

Plass/praktiske løsninger

6 / 10
Med høye sitteplasser og utmerket sikt, så føles bilen mye større på innsiden. Det høye taket og de fleksible baksetene gir deg en del muligheter visst det opptstår situasjoner der gjenstander eller folk må forflyttes. Fremdeles en veldig liten bil, du er på feil sted visst du ser etter plass til å oppbevare unger, bikkje og hyttelast.

Økonomi/kostnader

10 / 10
Kanskje noe av det billigste i drift jeg har opplevd. Med riktig vedlikehold og rustbehandlig kan disse gå langt. Ikke mye kompliserte løsninger, noe som gjør dem billig ved vedlikehold og reprasjoner. Motoren (1NZ-FE) har veldig få kjente problemer og blitt produsert til flere biler i snart to tiår. Toyota-driftsikkerhet på sitt beste.

Drivstoff/forbruk

6 / 10
Er ikke like drivstoff-gjerrig som de mindre motorene, men sluker ikke nok til å kjenne på lommeboken. Mitt gjennomsnitt er på 6.6 l/100 km med en kombinasjon av 3/4 langkjøring og 1/4 bykjøring.

Flere vurderinger

Toyota ProAce (2021)

Komfortabel og romslig arbeidsbil som er fin for håndverkere. Kunne vært bedre fremkommelighet om vinter. Og som alle elektriske biler, behov for rekkevidde bør vurderes før anskaffelse.

Score 7.2

Vurdert av Ulset

Nissan Murano (2011)

Liker komforten og plassen.

Score 8.4

Vurdert av Magnemagnum

Opel Corsa (2009)

Billig og driftssikker bil, med greie kjøre-egenskaper etter min mening. Bilen er en småbil, men helt topp for min bruk! Kan trygt anbefale den.

Score 7.0

Vurdert av Ulset

Mazda 6 (2015)

En bil som er god å kjøre, og med mye utstyr. Men det er mye bråk i kupeen, og mange løsninger og systemer som virker veldig lite gjennomtenkt. Og denne modellen har en diesel-motor som ikke tåle

Score 6.0

Vurdert av Erik

MG ZS EV (2022)

Veldig godt fornøyd.

Score 7.8

Vurdert av Odds

Ford Mondeo (2007)

Hatt store utgifter veldig hyppig. Opplevd start problemer hver vinter og byttet de samme delene for å rette feila år etter år.

Score 4.8

Vurdert av Erlend

MG Marvel R (2022)

Veldig mye bil for pengene. Vi hadde prøvekjørt EQB, id.3, id4, MG ZS Facelift og Volvo xc40 Recharge før vi endte på Marvel R. Trekker frem det som er mest positivt og negativt. + Veldig

Score 8.6

Vurdert av MGhotspot

Maxus Euniq6 (2022)

Veldig mye bil for pengene.

Score 8.2

Vurdert av Wannskrekk

Volkswagen ID.4 GTX (2022)

En meget god bil å kjøre. God plass og gode løsninger. Litt å hente på oppdatering av infotainment. Men ingen alvorlige feil som påvirker kjøring.

Score 9.6

Vurdert av Kilroy

MG ZS EV (2020)

Veldig fornøyd. Ingen problemer

Score 8.4

Vurdert av Guzz

MG ZS EV (2020)

Gått 80000km og har hatt feil med ladelampe i grillen og sprukket "skinn" på sittepute førersete. Mye mindre feil på denne enn de 2 forgående nye Volvoen vi har hatt. Rekkevidden er det eneste vi

Score 8.0

Vurdert av Jensern

Polestar 2 (2022)

Beste bilen jeg noen gang har hatt. Den er stiv og sportslig å kjøre. Godt firehjulsdrift, mer enn nok kraft og akselerasjon. Den ser også tøff ut og føles som en bil, med et dashboard som man er

Score 9.6

Vurdert av GM23

Jaguar XE (2018)

Sportslig sedan som har gått 80 000 km uten problemer.

Score 8.0

Vurdert av Rogern

Toyota Corolla (2006)

bilen har vært i familen siden ny den går som bare det. ingen store problemer. bilen brukes mer som en slags "varebil" i dag. veldig driftsikker og eie.

Score 7.4

Vurdert av Jens

Suzuki Vitara (2016)

meget fornøyd. trenger man en liten suv er dette en perfekt bil.

Score 8.2

Vurdert av Jens