Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2010 Volkswagen Touran 1,9 TDI Freestyle DSG 7-trinns Flerbruksbil Diesel

Vurdert av Bjarnebannan

Score 8.8/10

En god og romselig bil, men gode sete løsninger , stor bagasje plass og mye oppbevaringsplass. Perfekt familiebil med lavt diesel forbruk, folkelige service og delepriser. Kunne vært noe mer justering på seter forran.

Kjøreglede

8 / 10
Til å ha gått fra en 2009 Bmw 116D M-Sport til en bil i det jeg kaller "minibuss" klassen så må det sies at jeg er svært positivt overrasket. Bilen føles trygg og stabil og det er passe tung styrefølelse , sånn at man fint kan guide boksen på hjul relativt hardt igjennom svingene uten at det føles ustabilt. Er svært førnøyd med bilen å kjøre gleden den gir tatt i betraktning hva bilen i utgangspunktet er laget for! ( familie ferie med mye bagasje, og lavt drivstofforbruk).

Kvalitet/driftssikkerhet

8 / 10
Nei hva skal man si, forutsigbart. Holder man servicer og passer på normalt så er vel VW sin 1.9TDI noe av det jeg tør påstå av det bedre. Man vet hva man skal når man skal, og hvor mange VW med 1.9TDI er det ikke solgt?! Her florerer det med informasjon på nett til den bekymrede, så kan man motor koden så er det bare søke det opp og alltid noe som har en løsning eller et svar. Skulleman derimot få problemer lang utpå Finnmarksvidda vidda så er det ikke langt til nærmeste VW 1.9TDI del.

Plass/praktiske løsninger

9 / 10
Gode sete løsninger og mye oppbevarings plass. Skulle du derimot ikke være fornøyd så vill det på det sterkeste anbefales at ditt neste kjøpe er en fullverdig turbuss! Her kan man ta ut alle 3 seter bak hver for seg eller de kan bare vippes opp og brukes som støtte for det man eventuelt har med i bagasjen. Alle 3 seter bak kan også justeres fram å tilbake og man kan justere rygg vinkel. Ok seter på langtur og man får fint med store å små uten at det blir alt for trangt om plassen. Er også 2 koppholdere forran i senter, samt plass til store flasker i dørene , med mer ( som regel masse søppel og gjerne noe husnøkler). Her er det også oppbevaring i tak ( 3 rom) og på dashbord ( 1 stk stort, så her kan man gjemme unna tusenlappene man sparer på den diesel gjerrige motoren).

Økonomi/kostnader

9 / 10
Deler er det å få over alt til folkelige priser, ligger forsåvidt i navnet. Ellers har jeg ikke noe å utsette, vanlig vedlikehold til vanlig priser.

Drivstoff/forbruk

10 / 10
Stor bil lavt forbruk. Ca 0,55 - 0,60 blandet kjøring 0,48 - 0,55 langkjøring. Gassfoten og kjøreerfaring teller!

Flere vurderinger fra samme generasjon

Volkswagen Touran (2006)

OK familiebil, men det har alltid hvert reprasjoner under veis.

Score 5.2

Vurdert av Karken

Volkswagen Touran (2006)

Fantastisk god familiebil med masse gode løsninger. Gode kjøreegenskaper, men helst litt større motor enn 1,9TDi 90hk for bedre forbruk på større motorveier.

Score 8.2

Vurdert av JBTB

Volkswagen Touran (2013)

Hatt bilen i snart to år og kommer til å bytte den inn før vi har hatt den i tre år. Dårlig opplevelse av vredensbeste gearkasse. fordet om det er tre seperate seter, så er det ikke god plass i

Score 5.2

Vurdert av Ivar

Volkswagen Touran (2006)

Praktisk bil som er god å kjøre. Egentlig perfekt for oss, men har ikke nerver til å beholde den p. gr. a rust og tekniske problemer.

Score 6.2

Vurdert av Lauritz

Volkswagen Touran (2005)

God og praktisk bil. Minus for kvalitet etter noen mil .

Score 6.4

Vurdert av Ansgar

Volkswagen Touran (2004)

En enkel og grei praktisk bil som ikke bør by på for store utfordringer i bilholdet. Vet mange sliter med mye rust på understellet, men undertegnedes eksemplar har fått profesjonell rustbehandling

Score 6.4

Vurdert av ManualGearbox

Volkswagen Touran (2006)

Kjempegrei bil med mye plass.

Score 7.2

Vurdert av Lalailala

Volkswagen Touran (2006)

Er godt fornøyd med denne fortsatt etter 6 år. Romslig bil med smarte løsninger og problemfritt bilhold. Kvikk motor og oversiktlig bil.

Score 8.4

Vurdert av Oger79

Volkswagen Touran (2005)

Økonomisk, lavt forbruk, god plass. Et minus for dårlig kvalitet på clutch og svinghjul.

Score 7.8

Vurdert av Majestet

Volkswagen Touran (2011)

Godt fornøyd uten om motor er for svak

Score 8.2

Vurdert av Mikael

Volkswagen Touran (2006)

Har hatt bilen siden 2011 og er godt fornøyd med bilen totalt. God plass til både fører, passasjer og last. Komforten er upåklagelig for en varebil. Drivstofforbruket er godt innenfor oppgitte

Score 9.8

Vurdert av Janar

Volkswagen Touran (2005)

Kjempepraktisk familiebil.

Score 8.2

Vurdert av Benji

Volkswagen Touran (2006)

Bilen er egentlig er en veldig god plattform, i form av størrelse, funksjon etc.,Men VW har tilsynelatende brukt billige, dårlige deler som gjør at man får høye verkstedkostnader. Det drar helhet

Score 5.6

Vurdert av Rustcom

Volkswagen Touran (2004)

En stor bil med gode kjøreegenskaper god plass, men kvaliteten er det mye å utsette på.

Score 4.6

Vurdert av Bergtrollet

Volkswagen Touran (2006)

Genial bil. Eneste minuset er litt lite tilhengervekt pga liten motor.

Score 9.6

Vurdert av Endsolb

Flere vuderinger

Tesla Model S (2013)

Av mine 40+ biler er dette uten tvil den beste jeg har hatt ! Tvers gjennom genial bil.

Score 9.6

Vurdert av Cevyman

Renault Scenic (2005)

En bedre bil enn forrige generasjon men mer feilmeldinger pga. Elektronikk.

Score 6.2

Vurdert av job1

Renault Scenic (2003)

Har hatt to slike, kjørt ca 370000 km med dem og de har fungert svært bra. Motor og gear (bensin) har fungert alltid. Litt elektriske feil.

Score 6.8

Vurdert av job1

Renault Kadjar (2016)

Helt grei bil uten noen form for lyter eller feil så langt. Noen så nykk med blåtann - telefontilkobling ble fikset umiddelbart av forhandler. Noe dekkstøy med 19 tommers sommerhjul.

Score 8.0

Vurdert av Torib

BMW 1-Serie (2010)

Morsom sommerbil som brukes hele året - bil nr 1 i familien

Score 9.6

Vurdert av KANKER

Jaguar S-Type (2000)

Super komfort og gode kjøreegenskaper. Veldig fornøyd med bilen etter 7 år og 80000 km. Bilen er nå 17 år og er kjørt 200000 km og vil i framtiden kun brukes til langturer på sommeren.

Score 8.0

Vurdert av Blackjag

Volvo XC60 (2012)

En svært god, komfortabel og behagelig bil, kanskje den aller beste jeg har hatt. Trygg og stabil oppfyller den alle rimelige og urimelige forventninger.

Score 8.2

Vurdert av Hans

Citroën C5 (2013)

Den beste bilen jeg har hatt. Problem at Citroén nå har sluttet å lage den. Hva kan man finne som er like bra. Suveren komfort. Bryr seg lite om bilen er fullastet. Hydraulikk sørger for det.

Score 9.2

Vurdert av Helge

Renault Scenic (2000)

Bra bil totalt sett. Kjøpte bilen ny og kondemnerte den av biløkonomiske grunner. Foringer i bakstilling måtte byttes til god sum penger på verksted.

Score 7.2

Vurdert av job1

Citroën DS5 (2012)

Enhelt fantastisk bil både å eie og kjøre. Siden jeg er sjømann så kjørere jeg bilen bare hver annen måned å det er slik at jeg gleder meg til å komme hjem for å få kjøre meg trure, dette

Score 9.4

Vurdert av Frode

BMW X5 (2016)

Härlig vogn, som dokk kan uppleves litt skrikete vid forbikjöring og gaspådrag, (saknar V8). samt litt vinglete i högre fart og speciellt i kurver. allt i allt en nydelig kärra som det är en nju

Score 8.4

Vurdert av Peppe13

Peugeot 207 (2007)

En bra bil, med med høy morrofaktor. bare synd at Peugeot ikke lager mere cabriole. Liten og snerten, men stor nok allikevel.

Score 8.2

Vurdert av Terje

Renault Talisman (2016)

Bra bil med varme i ratt, massasjestol , stor grei skjerm med innstillinger av alt fra lyden fra eksosen til lyden av 13 bosehøytalere innv. LED-lys alle steder.

Score 8.2

Vurdert av KnutL

Citroën C4 Aircross (2012)

Praktisk, pålitelig, gode kjøreegenskaper

Score 9.0

Vurdert av Nils

Peugeot 508 (2012)

Meget fornøyd med bilen. Jeg har 2 Peugeot'er til, en 608 og 206. Også meget fornøyd med disse og rust har ikke vært problem på Peugeot sine modeller siden 90-tallet. Har tidligere hatt 505GTI

Score 9.2

Vurdert av Frankofil