Hvilken bil ser du etter?

Tilbake til front | Skriv en vurdering
2014 Subaru Impreza 1,6i Sport CLassic Lineartronic Combi-Coupè Bensin

Score 8.2/10

Det er ikke alle som trenger en bil med høy bakkeklaring. Impreza er i praksis lik XV. Mindre bakkeklaring skal i teorien gi bedre kjøreegenskaper. Bilens største pluss er firehjulstrekk og Subarus rykte for kvalitet og holdbarhet. Jeg har bare hatt denne bilen i ett år og har ikke opplevd noen driftsproblemer enda. Kjøpte den brukt, da var den 2 år gammel. Jeg ser egentlig på bilen som litt tantete men veldig fornuftig. Er firehjulsdrift et kriterium vil du se at Impreza er blant de billigste bilene. Like stort bagasjerom (i liter) som VW Golf. I bagasjerommet er det er kroker for plastposer og slikt men disse er laget av plast. Ved gulvet er det dog stålbøyler. Bruker disse for å feste et lite hundebur. Baksetene er gode, voksne sitter faktisk greit bak.

Kjøreglede

7 / 10
Min første bil, jeg har en varsom kjørestil og praksiserer enpedal kjøring hvor jeg ser frem, planlegger slik at jeg unngår å måtte bruke bremsene. Jeg foretar ikke forbikjøringer uten at det er helt nødvendig og jeg holder meg til fartsgrensene. Gjerne litt under - vinterstid, alt etter forholdene. Poenget er, til mitt bruk er motoren yppelig. Jeg savner ikke noe fra motoren eller girkassen. I motsetning til sin oppjekkede søsken Subaru XV, har Impreza lavere bakkeklaring. Liker du fart og spenning er nok ikke dette bilen for deg. Er du derimot som meg, hvor det viktigste er å komme seg trygt fra A til B, ja da har jeg ingen vansker med å anbefale Impreza.

Kvalitet/driftssikkerhet

10 / 10
Ingen problemer hittil. Jeg kjøpte min Impreza da den var brukt i 2 år. Jeg har eid den nå i ett år.

Plass/praktiske løsninger

10 / 10
Ikke noe spesielt som stikker seg ut her. Mange plasser å gjøre av ting og tang. Mer enn godkjent. Virker gjennomtenkt.

Økonomi/kostnader

8 / 10
Service hver 15.000 KM er med på å fordyre eierskapet. Det blir en pen sum etter noen år.

Drivstoff/forbruk

6 / 10
Forbruker naturligvis mer enn andre biler i golf-klassen. På sommeren snakker vi rundt 0,62 og rundt 0,7 vinterstid.

Flere vuderinger

Tesla Model S (2013)

Av mine 40+ biler er dette uten tvil den beste jeg har hatt ! Tvers gjennom genial bil.

Score 9.6

Vurdert av Cevyman

Renault Scenic (2005)

En bedre bil enn forrige generasjon men mer feilmeldinger pga. Elektronikk.

Score 6.2

Vurdert av job1

Renault Scenic (2003)

Har hatt to slike, kjørt ca 370000 km med dem og de har fungert svært bra. Motor og gear (bensin) har fungert alltid. Litt elektriske feil.

Score 6.8

Vurdert av job1

Renault Kadjar (2016)

Helt grei bil uten noen form for lyter eller feil så langt. Noen så nykk med blåtann - telefontilkobling ble fikset umiddelbart av forhandler. Noe dekkstøy med 19 tommers sommerhjul.

Score 8.0

Vurdert av Torib

BMW 1-Serie (2010)

Morsom sommerbil som brukes hele året - bil nr 1 i familien

Score 9.6

Vurdert av KANKER

Jaguar S-Type (2000)

Super komfort og gode kjøreegenskaper. Veldig fornøyd med bilen etter 7 år og 80000 km. Bilen er nå 17 år og er kjørt 200000 km og vil i framtiden kun brukes til langturer på sommeren.

Score 8.0

Vurdert av Blackjag

Volvo XC60 (2012)

En svært god, komfortabel og behagelig bil, kanskje den aller beste jeg har hatt. Trygg og stabil oppfyller den alle rimelige og urimelige forventninger.

Score 8.2

Vurdert av Hans

Citroën C5 (2013)

Den beste bilen jeg har hatt. Problem at Citroén nå har sluttet å lage den. Hva kan man finne som er like bra. Suveren komfort. Bryr seg lite om bilen er fullastet. Hydraulikk sørger for det.

Score 9.2

Vurdert av Helge

Renault Scenic (2000)

Bra bil totalt sett. Kjøpte bilen ny og kondemnerte den av biløkonomiske grunner. Foringer i bakstilling måtte byttes til god sum penger på verksted.

Score 7.2

Vurdert av job1

Citroën DS5 (2012)

Enhelt fantastisk bil både å eie og kjøre. Siden jeg er sjømann så kjørere jeg bilen bare hver annen måned å det er slik at jeg gleder meg til å komme hjem for å få kjøre meg trure, dette

Score 9.4

Vurdert av Frode

BMW X5 (2016)

Härlig vogn, som dokk kan uppleves litt skrikete vid forbikjöring og gaspådrag, (saknar V8). samt litt vinglete i högre fart og speciellt i kurver. allt i allt en nydelig kärra som det är en nju

Score 8.4

Vurdert av Peppe13

Peugeot 207 (2007)

En bra bil, med med høy morrofaktor. bare synd at Peugeot ikke lager mere cabriole. Liten og snerten, men stor nok allikevel.

Score 8.2

Vurdert av Terje

Renault Talisman (2016)

Bra bil med varme i ratt, massasjestol , stor grei skjerm med innstillinger av alt fra lyden fra eksosen til lyden av 13 bosehøytalere innv. LED-lys alle steder.

Score 8.2

Vurdert av KnutL

Citroën C4 Aircross (2012)

Praktisk, pålitelig, gode kjøreegenskaper

Score 9.0

Vurdert av Nils

Peugeot 508 (2012)

Meget fornøyd med bilen. Jeg har 2 Peugeot'er til, en 608 og 206. Også meget fornøyd med disse og rust har ikke vært problem på Peugeot sine modeller siden 90-tallet. Har tidligere hatt 505GTI

Score 9.2

Vurdert av Frankofil